DOLAR 32,3418 0.17%
EURO 35,2125 0.05%
ALTIN 2.247,480,19
BITCOIN %
İstanbul
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

FB TV spikeri Dilay Kemer, yaşamını yitirdi

FB TV spikeri Dilay Kemer, yaşamını yitirdi

ABONE OL
Kasım 2, 2020 12:50
FB TV spikeri Dilay Kemer, yaşamını yitirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer, kanser hastalığı nedeniyle 32 yaşında hayatını kaybetti.

FB TV spikeri Dilay Kemer, yaşamını yitirdi

Uzunca bir süredir kanser tedavisi gören Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer, hayatını kaybetti.

FB TV’nin ekran yüzlerinden Dilay Kemer, kanser nedeniyle 16 Ekim’de yoğun bakıma alınmıştı. Daha önce de kanseri yenen genç sunucu, tedbir amaçlı hastanede tutulmuştu.

Twitter’da kısa sürede gündem olan trend listesine giren Dilay Kemer’in durumu hakkında ilk açıklama FB TV’den gelmişti. Kanalın Twitter hesabından yapılan paylaşımda “Kanalımızın sevilen yüzü Dilay Kemer’e acil şifalar diliyoruz. Dualarımız ve kalbimiz seninle!” ifadeleri yer almıştı.

Dilay Kemer, bir süre önce durumuyla ilgili yazdığı mesajda şu ifadeleri kullanmıştı:

‘İYİ DESEM DE İYİ DEĞİLİM…’

“Merhaba… Uzun zaman oldu paylaşım yapmayalı. Açıkçası ‘Nasılsın?’ sorusuna verecek net bir cevabım olana kadar sessiz kalmaya devam edecektim. Çünkü ‘İyiyim’ desem iyi değilim, ‘Kötüyüm’ desem kötü de değilim ama iyileşemedim arkadaşlar. Hala hastane-ev arası mücadele dolu bir hayat yaşıyorum. Tahmin edersiniz ki bu durumdayken en duymak ve cevaplamak istemediğim soru nasıl olduğum. Her dakika bunu konuşmak, herkese tek tek anlatmak moralimi bozuyor. Zaten doktorum da hastalık konuşmayı yasakladı ama bütün o güzel mesajlar için, endişeleriniz için teşekkür ederim ve böyle hayırlı bir gecede yine dualarınızda olmak isterim.”

DİLAY KEMER KİMDİR?

1988 senesinde Antalya’da hayata gözlerini açan Dilay Kemer, İstanbul’a üniversite eğitimi için geldi. Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan Kemer, spikerlik ve sunuculuk eğitimine başladı. Kemer, 2 senelik hazırlık süreci sonunda Fenerbahçe TV’de hem ekran yüzü hem sunucu olarak görev almaya başlamıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.