DOLAR 32,3769 0.17%
EURO 35,0408 -0.19%
ALTIN 2.324,470,23
BITCOIN 2264305-0,79%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih Arslan’dan Ayna Kullanımı İle Motif Dekorasyon Önerileri

Fatih Arslan’dan Ayna Kullanımı İle Motif Dekorasyon Önerileri

Genç girişimci Fatih Arslan tarafından tasarlanan bu özel alan herkese bambaşka bir doğayı keşfetme imkânı veriyor.

ABONE OL
Kasım 17, 2022 16:50
Fatih Arslan’dan Ayna Kullanımı İle Motif Dekorasyon Önerileri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ev ve diğer yaşam alanlarımız hepimiz için özel ayrıcalığa sahip olan alanlardır. Bu alanları güzel, rahat, konforlu ve bambaşka bir hale getirmek ise kendi ellerimizdedir. Son dönemlerde Ayna merkezinde birbirinden şık ve en özel ritüele sahip olan ayna modelleri bulunuyor.

Genç girişimci Fatih Arslan tarafından tasarlanan bu özel alan herkese bambaşka bir doğayı keşfetme imkânı veriyor. Birbirinden güzel ve kaliteli Ayna seçenekleri evleri ve diğer mekânları ışıltılı hale getiriyor. Mükemmel güzellikle aynalar her ortama yakışan seçeneklerle sergileniyor.

Fatih Arslan’dan En Şık Ayna Tasarımları

Evlerimizin aydınlık ve bakımlı olmasını hepimiz isteriz. Son dönemlerde aynaların kullanılması evlerde aydınlık ve özel bir ışık yaratıyor. Ayna merkezinin sahibi Fatih Arslan tarafından hazırlanan özel ayna seçenekleriyle evleri baştan yaratmak mümkün oluyor. Her alanda dizayn edilebilen bu özel objeler yaşam alanlarını şık ve zarif hale getirirken aynı zamanda estetik bir duruşu da kazandırıyor.

Fatih Arslan sunum yapmış olduğu ayna seçeneklerini Türkiye’nin tüm noktalarına gönderirken aynı zamanda dünya ülkelerinden de bu ayna seçenekleri beğeni alıyor. Yaşam alanlarını tarz, zarif, estetik duruşlu hale getiren ayna dekorasyonu genç girişimcinin ruhunu yansıtıyor.

Ayna tasarımlarını kullanmak Küçük dokunuşlarla ev ve diğer yaşam alanlarının bambaşka bir dizayna sahip olmasını sağlamak anlamına geliyor. Ayna Merkezi CEO’su Fatih Arslan bu dokunuşları bambaşka seviyelerde yapıyor. Mükemmel duruşlu bu özel Aynalar evlerde ve tüm mağazalarda görkemli bir aksesuar olarak karşımıza çıkıyor.

Fatih Arslan’ın Basında Çıkan Haberleri;

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

https://g.co/kgs/4akdPJ

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.