DOLAR 32,3439 0.19%
EURO 35,1213 -0.19%
ALTIN 2.239,64-0,16
BITCOIN %
İstanbul
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih Altaylı’dan İrfan Can Kahveci üzerinden Mesut Özil’e sahtekar göndermesi
  • Manisada Haber
  • Spor
  • Fatih Altaylı’dan İrfan Can Kahveci üzerinden Mesut Özil’e sahtekar göndermesi

Fatih Altaylı’dan İrfan Can Kahveci üzerinden Mesut Özil’e sahtekar göndermesi

ABONE OL
Şubat 2, 2021 17:05
Fatih Altaylı’dan İrfan Can Kahveci üzerinden Mesut Özil’e sahtekar göndermesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fatih Altaylı, “İrfan Can Kahveci çok namuslu ve edepli olduğunu gösterdi ve çocukluğundan beri Fenerbahçeli olduğunu söylemedi. Babamın hayalini gerçekleştirdim dedi. Bazı sahtekarlar gibi hayallerimin, çocukluğumun kulübündeyim demedi” diyerek Mesut Özil’e göndermede bulundu.

Galatasaray ile Fenerbahçe rasında geçen İrfan Can Kahveci savaşını sarı-lacivertli kulüp kazandı. Fenerbahçe’nin Medipol Başakşehir’den transfer ettiği 25 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci sarı-lacivertli kulüple 4,5 yıllık sözleşme imzaladı. Gazeteci Fatih Altaylı, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bu transfer döneminde gerçekleşen İrfan Can Kahveci yarışını değerlendirdi. 

”Fenerbahçe’nin scout ekibi varsa kovsun.” diyen Altaylı şu ifadeleri kullandı; ”Galatasaray’ın Fenerbahçe adına şahane scout ekibi var. Ben şunu söyleyeyim. Galatasaray muhtemelen Fenerbahçe’ye fazladan para harcatmak istiyor. Fenerbahçe’nin limiti olmadan, bütçesi olmadan, borçları varken en anormal para harcayan kulüp haline gelmesi. 

“FFP, bütçeye aykırı bir şey yok”
Ali Koç öyle veya böyle bu transferleri yapıyor. Ali Koç, Koç Grubu’ndan Acun Ilıcalı’nın televizyonuna 10 milyon dolar ekstra reklam verir. Acun da o parayı alıp transfer edilen bir futbolcuya açıktan verir. Ne olacak ki? Bunu engelleyen bir şey mi var? FFP, bütçeye aykırı bir şey yok. Fenerbahçe’de bu transfer potansiyeli var demiştim ve Galatasaray yönetimini eleştirdim. 

“Kimse Emre Belözoğlu’nun kaşı gözü hatırı için gitmedi”
İrfan Can Kahveci’yi Emre Belözoğlu almadı. Para aldı. Fenerbahçe, Galatasaray’dan daha fazla para verdi. Kimse Emre Belözoğlu’nun kaşı gözü hatırı için gitmedi. İrfan Can Kahveci çok namuslu ve edepli olduğunu gösterdi ve çocukluğundan beri Fenerbahçeli olduğunu söylemedi. Babamın hayalini gerçekleştirdim dedi. Elbette Fenerbahçe için her zaman elinden geleni yapacaktır ama bazı sahtekarlar gibi hayallerimin, çocukluğumun kulübündeyim demedi.

”İrfan Can’a şapka çıkarıyorum”
Fenerbahçe çok onurlu ve düzgün bir sporcu transfer etmiş. Hayırlı olsun. İrfan Can’a şapka çıkarıyorum ve sonsuz başarılar diliyorum. İnşallah çok başarılı olur. Böyle ahlaklı futbolcuların başarılı olması, ahlaksız futbolcuların başarılı olmasından daha iyi.”

Mesut Özil, Fenerbahçe’ye transfer olduktan sonra yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe için bir rüyaydı benim için bir hayaldi. İki taraf için de çok güzel oldu. Çok heyecanlıyım. Allah’ın izniyle sahada elimden geleni yapacağım. Ben Fenerbahçe’ye her zaman inandım. Çocukluğumdan beri Fenerbahçe taraftarıyım, buraya gelmeme neden olan herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullanmıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.