DOLAR 32,3839 0.19%
EURO 35,0634 -0.09%
ALTIN 2.325,220,26
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ersağ Ücretsiz Üye Kaydı Nedir?

Ersağ Ücretsiz Üye Kaydı Nedir?

ABONE OL
Aralık 31, 2020 14:03
Ersağ Ücretsiz Üye Kaydı Nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lider Ersağ üye girişi isminden de anlaşılacağı üzere profesyonel kişisel bakım ürünleri üretici ve satış firmasının satış sitesine ücretsiz olarak kayıt formu doldurulmasıdır. Türkiye’nin her yerinden üye alan kurumsal firma sitesinden dakikalar içerisinde kayıt formunuzu doldurabilirsiniz. Bu aşamadan itibaren sadece tek seferlik olmak şartıyla 100 TL ürün siparişi oluşturmanız gerekiyor. Bunun dışında her ay düzenli olarak ürün satışları ve satın alma işlemi gerçekleştirmeniz zorunlu değildir.

Üyelik formu doldurduğunuzda firmanın tüm hizmetlerinden kesintisiz bir şekilde faydalanabilirsiniz. Tercihiniz doğrultusunda Ersağ hızlı üyelik sitesi üzerinden sürekli olarak ürün networkü gerçekleştirebilirsiniz. Ürün satın alımlarınızda ödemenizi ürün teslimatında nakit veya banka kredi kartınız üzerinden ek komisyon ödemeden gerçekleştirebilirsiniz.

Kişisel Bakım Ve Temizlik Ürünleri Firması Neden Tercih Etmelisiniz?

Kişisel bakım ve temizlik ürünleri hayatımızın olmazsa olmazlarıdır. Dolaysıyla sağlıklı cilde sahip olmak açısından Ersağ katalog önem arz ediyor. Kataloglar üzerinden dilediğiniz ürünleri satın alabilir veya tavsiye edebilirsiniz. Firma sitesine üye olan herkes doğrudan internet dünyası üzerinden kişisel bakım ürünlerinin satışlarını yapıyor. Dolaysıyla geniş ve istikrarlı ürün networkerlerine ev sahipliği yapıyor.

Yüksek ödemeler yapmadan Avrupa kalitesine sahip olan ürünlere Ersağ hızlı üyelik sitesinden ulaşabilirsiniz. Beklentilerinize kusursuz bir şekilde hitap eden Ersağ kampanya platformundan hem ürün satışlarından kazanç elde edebilir ve hem de ihtiyaç duyduğunuz en iyi kişisel bakım ürünlerine sahip olabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.