DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erdoğan: Türkiye’yi ekonomi ile alt edemeyecekler

Erdoğan: Türkiye’yi ekonomi ile alt edemeyecekler

ABONE OL
Kasım 2, 2020 12:52
Erdoğan: Türkiye’yi ekonomi ile alt edemeyecekler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, birilerinin Türkiye’yi yıkmaya çalıştığını söyleyerek “Türkiye’yi ekonomiyle de alt edemeyecekler” dedi.

Erdoğan: Türkiye'yi ekonomi ile alt edemeyecekler

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Samsun’da partisinin 7. Olağan İl Kongresi’nde konuştu.

Erdoğan, İzmir depremine ilişkin, “Şu ana kadar 58 vefatımız var, 896 yaralımız var. 200 kadarı tedavide. Bunun dışındakiler taburcu edildi.” ifadelerini kullanan Erdoğan, “Depremden etkilenen İzmirli kardeşlerimizin yaralarını soğuklar ve yağışlar bastırmadan sarmakta kararlıyız.” diye konuştu.

Erdoğan, konuşmasında ayrıca, “Türkiye’yi terörle dize getiremediler. Türkiye’yi darbeyle yıkamadılar. Türkiye’yi tehditle, ambargoyla prangaya çekemediler. Türkiye’yi ekonomiyle de alt edemeyecekler,” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Seferihisar merkezli olarak İzmir’de yaşanan deprem nedeniyle bir kez daha İzmirli kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Şu ana kadar 58 vefatımız var, 896 yaralımız var. 200 kadarı tedavide. Bunun dışındakiler taburcu edildi.

Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum.

Bölgede gereken her şeyi yapıyoruz.

Depremden etkilenen İzmirli kardeşlerimizin yaralarını soğuklar ve yağışlar bastırmadan sarmakta kararlıyız.

Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi sıkı tuttuğumuz sürece aşamayacağımız engel yoktur.

Geçmişte uzunca bir süre ülkemizi istedikleri gibi biçimlendirmek için kullandıkları tüm araçları birer birer ellerinden aldık.

Bizim dönemimizde de aynı oyunları oynadılar ve hep hüsrana uğradılar.

Türkiye’yi terörle dize getiremediler. Türkiye’yi darbeyle yıkamadılar. Türkiye’yi tehditle, ambargoyla prangaya çekemediler. Türkiye’yi ekonomiyle de alt edemeyecekler. Ekonomimize yönelik saldırıların maliyetleri oldu. Hedeflerimize ulaşmak için yol alırken kimi alanlarda bizi yavaşlattılar ama geri döndüremediler. Kurdukları tuzakların hepsini başlarına geçirdik. Bu yeni dönemin de lokomotifi AK Parti olacaktır. Türkiye’ye nasıl 18 yılda demokrasi ve kalkınmada çağ atlattıysak önümüzdeki dönemde de çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Tüm dünya salgın döneminde kasıp kavrulurken, biz sadece kendi ayaklarımız üzerinde durmakla kalmadık, yardım isteyen her yere de el uzattık. Şu ana kadar 155 ülkeye yardım elimizi uzattık. Yok demedik, yardımlarına koştuk.

Her şehit bizim için arazilerin vatan olması demektir.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.