DOLAR 32,3377 0.17%
EURO 35,1832 -0.02%
ALTIN 2.240,44-0,12
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Nelerdir?

Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Nelerdir?

ABONE OL
Eylül 27, 2021 09:12
Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Nelerdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da endüstriyel mutfak ekipmanları; cafe, restoran, catering ve otel gibi işletmeler için gerekli makinelerdir. Zira bu işletmeler, yüksek miktarda yiyecek üretiminin gerektiği durumlarda endüstriyel ekipmanların gücünden faydalanmalıdır. Bu ekipmanlar ise hijyenik açıdan ve dayanıklılık açısından belirli özelliklere sahip olmalıdır. Örneğin paslanmaz çelikten imal edilen ekipmanların makbul olduğunu söyleyebiliriz. Peki endüstriyel mutfak ekipmanları nelerdir ve bu ekipmanlar nasıl seçilmelidir? Eğer bu sorunun cevabını arıyorsanız, Nox Professional içeriğe göz atabilirsiniz.

Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

Endüstriyel mutfak ekipmanları, firmaların geniş seçenekli menüler oluşturması için işlevsel özellikler sunan ürünlerdir. Bu ürünler, normal evlerde kullanılmayacak kadar güçlüdür ve yüksek kapasiteye de sahiptir. Bu sayede günde yüzlerce insanın yiyecek ihtiyacını giderecek kadar dayanıklıdır.

Endüstriyel mutfak ekipmanları oldukça geniş çeşitliliğe sahiptir. Akıllı fırınlardan bar ekipmanlarına, sebze doğrama makinelerinden et kıyma makinelerine kadar geniş seçeneklerden faydalanabilirsiniz. Ek olarak hamur açma makinelerinden çay ocaklarına ve endüstriyel bulaşık makinelerinden soğuk depolara kadar kompleks ekipmanlara da ihtiyaç duyabilirsiniz. Ancak yüksek sayıda makine almak, mutfaktaki alanı daraltabilir. Ek olarak bazı makineler pek de ekonomik değildir. Bu nedenle İstanbul’da endüstriyel mutfak ekipmanları seçerken bazı püf noktalara göz atmak önemlidir.

İstanbul’da Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

Nox Professional İstanbul’da endüstriyel mutfak ekipmanları seçmek istiyorsanız, bu noktada ihtiyaç listesi oluşturabilirsiniz. Bu sayede gereksiz harcamalardan da uzak durabilirsiniz. Örneğin çok yönlü kullanılabilen akıllı fırınlar, yukarıda bahsettiğimiz duruma bir örnektir. Bu fırında; et, sebze, balık ve tavuk gibi farklı çeşitleri pişirebileceğiniz gibi, ekmek gibi unlu mamuller de yapabilirsiniz. Bu nedenle ekipman seçerken çok yönlülüğü ve ihtiyaç sırasını bir kriter olarak değerlendirmeniz gerekmektedir.

Bir diğer kriter, makinelerin kalitesidir. Paslanmaz çelikten imal edilen ekipmanlar, sizi yarı yolda bırakmazlar. Ek olarak hijyen açısından da sorun yaratmazlar. Bir diğer kriter olarak, ekipmandan alacağınız verimi hesaba katabilirsiniz. Eğer mutfağınızda hamur işleri hazırlamak istemiyorsanız, hamur açma makinesine de gerek yoktur. Ek olarak farklı makinelerin elektrikli ve gazlı modelleri bulunmaktadır. Bütçenize göre bu seçenekler arasında da tercih yapabilirsiniz. Diğer yandan, mutfağın geleceğini düşünerek daha büyük soğutma depoları alırsanız bütçenizi de akıllıca kullanabilirsiniz. Zira endüstriyel mutfak kurulumu yaparken günü değil, geleceği düşünmek gerekir.

Sonuç olarak, İstanbul’da endüstriyel mutfak Nox Professional ekipmanları seçerken pek çok kriter yer alır. Hepsine değinsek, yazının sonu da gelmez. Bu nedenle akıllı endüstriyel mutfak ürünleri seçerken yardım almak istiyorsanız, biz buradayız. Bizimle iletişime geçerek danışma hizmeti alabilir ve endüstriyel mutfak tasarımı için gerekli ekipmanları da kolaylıkla seçebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.