DOLAR 32,5146 -0.1%
EURO 34,9616 0.28%
ALTIN 2.431,480,36
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

En aşık çiftler en romantik şehirlere ışınlanıyor

En aşık çiftler en romantik şehirlere ışınlanıyor

ABONE OL
Şubat 16, 2021 08:54
En aşık çiftler en romantik şehirlere ışınlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin önde gelen alışveriş merkezlerinden ANKAmall, Sevgililer Günü’nü sıra dışı bir sürpriz ile karşılıyor; pandemi sebebiyle seyahat edemeyen ve bu özel günü evde geçirmek zorunda kalan aşıkları Türkiye’nin ve dünyanın en özel, en romantik şehirlerine götürüyor.

ANKARA (Anayurt) – ECE Türkiye tarafından yönetilen Türkiye’nin önde gelen alışveriş merkezlerinden ANKAmall, Sevgililer Günü’nü sıra dışı bir sürpriz ile karşılıyor; pandemi sebebiyle seyahat edemeyen ve bu özel günü evde geçirmek zorunda kalan aşıkları Türkiye’nin ve dünyanın en özel, en romantik şehirlerine götürüyor. Yine alanında bir ilke imza atarak Sevgililer Günü’ne özel bir instagram filtresi geliştiren AVM’nin instagram hesabına    girip ‘ANKAmall Işınlıyor’ filtresini kullanan ziyaretçiler, sevgilisiyle    beraber Kapadokya’dan Eyfel’e, Pisa Kulesi’nden Özgürlük Heykeli’ne kadar Türkiye’nin ve dünyanın en romantik yerlerine gidebiliyor, sevdikleri yerlerde çekilen en güzel fotoğraflara anıları arasında yer verebiliyor.

SEVGİLİLERE BİR HEDİYE DE ANKAMALL TEKNOSA’DAN

Sevgililer Günü’nde bu özel filtreyi kullanarak en romantik pozu veren ve #ankamallışınlıyor etiketiyle paylaşan takipçiler arasından bir talihli çift, ANKAmall Teknosa’dan da 1000 TL değerinde hediye çeki kazanma şansına sahip olacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.