DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emine Dışarı: Mahallenin Sevilen Bakkal Teyzesi

Emine Dışarı: Mahallenin Sevilen Bakkal Teyzesi

ABONE OL
Mart 13, 2024 18:10
Emine Dışarı: Mahallenin Sevilen Bakkal Teyzesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alipaşa Mahallesi’nde 2002 yılında damadından devraldığı dükkanda bakkal olarak işe başlayan Emine Dışarı, 3 çocuk annesi ve mahalle sakinlerinin sevgilisi haline geldi.

Bir Kadının Özverili Çalışma Hikayesi

Emine Dışarı, sabahın erken saatlerinde açtığı 20 metrekarelik dükkanında, ilk günkü heyecan ve özveriyle çalışmaya devam ediyor. Günün ilk işi dükkanını temizleyip, ekmekleri dolaba yerleştirmek olan Dışarı, mahalle sakinlerini güler yüzle karşılayarak alışverişlerine yardımcı oluyor.

Değişen Zamanlara Rağmen Ayakta Kalma Mücadelesi

Büyük marketlerin yaygınlaşması ve alışveriş alışkanlıklarının değişmesine rağmen, Emine Dışarı işletmesini sevgi ve özveriyle sürdürmeye kararlı. Gıda ürünlerinin yanı sıra küçük ev eşyaları da satan bakkal teyze, müşterilerine her zaman güler yüzle hizmet veriyor.

Aile ve Mahalle Dayanışmasının Örneği

Dükkanını yıllardır işleten Emine Dışarı, ailesinin ve mahalle sakinlerinin desteğiyle gücünün yettiğince çalışmaya devam ediyor. Mahalle esnafı ve komşuları, bakkal teyzenin cana yakınlığı ve azmi ile ona olan takdirlerini dile getiriyor.

Dükkanı kapalı olduğunda bile müşterileri endişelenen Emine Dışarı, mahallesine sevgi ve hizmet dolu bir şekilde bağlı olarak işini sürdürmeye devam ediyor. Mahallesinin sevilen simalarından biri olan bakkal teyze, ekonomik destek sağlamanın yanı sıra, özveri ve sevgi dolu hizmetiyle de herkesin takdirini kazanmaya devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.