DOLAR 32,5222 -0.08%
EURO 34,7959 -0.22%
ALTIN 2.422,64-0,29
BITCOIN 21600270,15%
İstanbul
20°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eğlenceli Videolarıyla Cakıldaklar Youtube’da Büyümeye Devam Ediyor

Eğlenceli Videolarıyla Cakıldaklar Youtube’da Büyümeye Devam Ediyor

Eğlenceli video içerikleriyle dikkatleri üzerine toplayan Cakıldaklar, oldukça popüler bir Youtube kanalıdır.

ABONE OL
Mart 28, 2022 19:32
Eğlenceli Videolarıyla Cakıldaklar Youtube’da Büyümeye Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eğlenceli video içerikleriyle dikkatleri üzerine toplayan Cakıldaklar, oldukça popüler bir Youtube kanalıdır. Üç kişiden oluşan bir grup olan Cakıldaklar 2016 yılından günümüze kadar geçen süreçte birçok video içeriği hazırlamıştır. Günümüzde de aktif bir şekilde video yayınlamaya devam eden kanal popülaritesini arttırıyor. Özellikle de insanları güldüren eğlenceli içeriklerin olması daha da izlenmesini sağlıyor. Bu bakımdan Cakıldaklar kendilerini her geçen gün geliştirmeye devam ediyor.

Youtube kanallarının yanı sıra İnstagram’da da çok aktif olan Cakıldaklar herkesin ilgisini çekmeyi başarıyor. Bu kapsamda ciddi bir takipçi ve izleyici kitlesine de sahip olan grup ilerleyen dönemlerde yapacakları projeleri için çalışmalara başlıyor. Daha öncesinde yayınladıkları kısa filmleri de bir hayli ilgi görmüştür. Bu doğrultuda her seferinde ortaya yeni bir içerik çıkararak özgünlüklerini ve başarılarını da kanıtlıyorlar.

Cakıldaklar’ın Gelecek Projeleri Dünya Rekorunu Gösteriyor

Dünyanın en büyük kibritini yaparak Cakıldaklar Youtube kanalında paylaşan grup üyeleri, bir hayli ilgi almıştır. Bu alanda ilgi çekici içeriklerle devam etmeyi planlayan Cakıldaklar gelecek projelerinden de bahsetmeye başladı. Dünyanın en büyük kaykayını yaparak bununla ilgili bir video içeriği yayınlayacaklarını açıkladılar. Herkes tarafından merakla beklenen videonun yayın tarihi için net bir bilgi yok. Ancak Cakıldaklar kanalının tüm video içerikleri oldukça eğlenceli türden olduğu için herkes tarafından büyük bir beklenti de bulunuyor.

Youtube Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UC3Y2dezPtXVEu8SiSHqNGWw

Instagram Adresi: https://www.instagram.com/cakildaklar_official/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.