DOLAR 32,5603 0.05%
EURO 35,0347 0.45%
ALTIN 2.423,390,02
BITCOIN %
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Eğitim Sen Amasya Şubesi’nden köy öğretmenlerine birlikte konuşma çağrısı
  • Manisada Haber
  • Eğitim
  • Eğitim Sen Amasya Şubesi’nden köy öğretmenlerine birlikte konuşma çağrısı

Eğitim Sen Amasya Şubesi’nden köy öğretmenlerine birlikte konuşma çağrısı

ABONE OL
Şubat 16, 2021 08:15
Eğitim Sen Amasya Şubesi’nden köy öğretmenlerine birlikte konuşma çağrısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eğitim Sen Amasya Şubesi'nden köy öğretmenlerine birlikte konuşma çağrısı

Eğitim Sen Amasya Şubesi tüm köy öğretmenlerini birlikte konuşmaya çağırdı. Yarın saat 20.00’de forum düzenleyecek olan sendikanın etkinliği dışarıdan katılıma açık. Forum şubenin Twitter, Facebook ve YouTube hesaplarından canlı yayımlanacak.

Eğitim Sen Amasya Şube Başkanı Mustafa Ölgün şunları söyledi: “Köy öğretmenleri ışık saçar güneşten kavrulmuş, elleri nasır tutmuş yaralı gönüllere. Köylerimiz, çocuk sesleri ile çağlamayalı beri hep öksüz kaldı ormanlarımız, sularımız, hayvanlarımız, toprağımız ve köy öğretmenlerimiz. Ondandır derelerimizin, yaylalarımızın görümüzün önünde eriyip gidişi, ondandır toprağımızın susuz kalışı derelerimizin zehir akışı. Köylerimizdeki çocuk seslerinin yok olduğundan beri, ondandır kuşlarımızın, yabanımızın bizi terk edişi.

Amasya Eğitim Sen Şubesi olarak köy öğretmenlerimizin köy çocuklarımızın sorunlarını ve yaşanan eşitsizlikleri masaya yatıracağımız canlı yayın etkinliğimize, yurdumuzun çeşitli yörelerinden köy öğretmenlerimizin yanı sıra Çanakkale, Erzincan, Hatay, Artvin Eğitim Sen şube başkanlarımız da görüşleri ile destek vereceklerdir.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.