DOLAR 32,3189 0.2%
EURO 35,1301 -0.02%
ALTIN 2.292,810,69
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dj’liğe Nereden Başlamalı? Utku Karahan..

Dj’liğe Nereden Başlamalı? Utku Karahan..

ABONE OL
Ekim 18, 2022 06:40
Dj’liğe Nereden Başlamalı? Utku Karahan..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Utku Karahan 18 yıllık DJ kariyerine sahip olan ve müziği en emelden yaşayarak bugünlere gelen oldukça önemli bir isim. Onu eğlence dünyası zaten çok yakından tanıyor. Çünkü 18 yıllık DJ’lik kariyerinde Türkiye’nin önde gelen birçok farklı mekanında DJ’lik kabininde o vardı. Ancak onun müizğe olan tutkusu bu kabine sığmadı ve çok farklı adımlarla çok güzel yerlere ulaştı.

Utku Karahan’ın ilk hamlesi DJ’lik kursları oldu. DJ’lik kurslarını başlatan önde gelen isimlerden birisi olarak bu mesleği yapmak isteyen birçok insanın kaliteli bir eğitim alabilmesi için mükemmel bir zemin hazırladı. Sektörde sahip olduğu bilgi ve birikimi kendine saklamayarak DJ olmak isteyen binlerce insana ışık olmayı başarabildi.

Elbette hepsi bu kadar değil. O aynı zamanda çok başarılı bir radyocu. Pal Station Radio’da her hafta yapmış olduğu programlarla müziğin bambaşka bir yerinde var olmayı da başardı. Radyoda her hafta 20.00-21.00 aralığında yapmış olduğu yayın ile çok daha geniş kitlelere ulaşıyor. Ve bu program her geçen gün daha da popüler bir yer ediniyor.

Ve son olarak Utku Karahan yayınlanan klibi ile müzik tutkusunu bir kez daha ortaya koyuyor. Anomin olarak bilinen Katip Arzu Halim adlı parça için Didim Apollo tapınağında elektronik altyapılı bir klip çekiyor. Bu klip Youtube listelerine hızlı bir giriş yapıyor.

Sosyal medyada Utku Karahan;

https://www.instagram.com/utkukarahan/

https://www.facebook.com/utkukarahan

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.