DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Denizaltı Modernizasyon Projelerinde STM’nin Önemi

Denizaltı Modernizasyon Projelerinde STM’nin Önemi

ABONE OL
Şubat 22, 2024 16:12
Denizaltı Modernizasyon Projelerinde STM’nin Önemi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

STM, Türk Denizaltı Filosu Modernizasyonunda Önemli Bir Rol Üstleniyor

Türk savunma sanayi şirketi STM, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) öncülüğünde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) denizaltı modernizasyon faaliyetlerine katkı sağlıyor. Denizaltı Filosu Komutanlığı’nın Preveze ve Gür sınıfı denizaltılarında önemli başarılar elde ediliyor.

STM, Gür ve Preveze Sınıfı Denizaltıların Modernizasyonuna İmza Atıyor

STM, Gür sınıfı denizaltıların seyir, makine ve muhabere sistemlerini modernize etmeyi hedefleyen projede kritik rol üstleniyor. Şirket, 6 yıllık bir süreçte denizaltıların modernizasyonunu tamamlamayı planlıyor.

STM’nin Denizaltı Modernizasyon Projelerindeki Başarısı

STM, Türk Donanması’nın yanı sıra dost ve kardeş ülke donanmalarının denizaltı platformlarının tasarım, inşa ve modernizasyonunda önemli rol oynuyor. Şirket, Ay sınıfı denizaltıların modernizasyonu ve Pakistan’daki Agosta 90B Khalid sınıfı denizaltıların modernizasyonu gibi projelerde ana yüklenici olarak görev alıyor.

STM’nin Gelecek Projeleri

STM, Yeni Tip Denizaltı (Reis Sınıfı) İnşa Projesi’nde yer alan havadan bağımsız tahrik sistemi (AIP) ile donatılan denizaltıların tasarım, mühendislik ve entegrasyon faaliyetlerini yürütüyor. Şirket, Türk Deniz Kuvvetleri’nin en modern denizaltı platformlarının geliştirilmesinde kritik bir konumda bulunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.