DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kongo Cumhurbaşkanı Tshilombo’yu resmi törenle karşıladı
  • Manisada Haber
  • Siyaset
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kongo Cumhurbaşkanı Tshilombo’yu resmi törenle karşıladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kongo Cumhurbaşkanı Tshilombo’yu resmi törenle karşıladı

ABONE OL
Eylül 8, 2021 11:40
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kongo Cumhurbaşkanı Tshilombo’yu resmi törenle karşıladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daveti üzerine Türkiye’ye gelen Tshilombo için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde resmi karşılama töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, atlı birlikler eşliğinde tören alanına gelen Tshilombo’yu Külliye girişinde karşıladı. Cumhurbaşkanlarının yerlerini almasından sonra iki ülkenin milli marşları çalındı. Konuk Cumhurbaşkanı Tshilombo, tören kıtasını ‘Merhaba asker’ diyerek selamladıktan sonra iki ülkenin heyetleri cumhurbaşkanlarına takdim edildi. Erdoğan ve Tshilombo, Külliye merdivenlerinde gazetecilere poz verdikten sonra resmi karşılama töreni sona erdi.

Karşılamada Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, Ankara Valisi Vasip Şahin de hazır bulundu. Baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından iki ülke arasında yapılan anlaşmalar imzalanacak ve ortak basın toplantısı düzenlenecek.

Muhammet Mücahit Dereli – Hülya Keklik

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.