DOLAR 32,3765 0.17%
EURO 34,9947 -0.24%
ALTIN 2.324,870,25
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’de Aylin Nazlıaka sürprizi: Geldi en öne oturdu!

CHP’de Aylin Nazlıaka sürprizi: Geldi en öne oturdu!

ABONE OL
Şubat 16, 2021 08:31
CHP’de Aylin Nazlıaka sürprizi: Geldi en öne oturdu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

RADİKAL- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı grup toplantısı öncesinde Aylin Nazlıaka sürprizi yaşandı. Hürriyet’ten Rifat Başaran’ın haberine göre partiden ihraç edilen CHP eski Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka grup salonunda en öne oturup CHP liderini dinledi. Nazlıaka’nın yaptığı bu hareket salonda şaşkınlıkla karşılandı. Bir grup milletvekili Aylin Nazlıaka’yı alkışlarken, bazıları da sessizce izledi. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan Brüksel saldırısı açıklaması

Nazlıaka’nın salona gelişi sırasında ise bazı partililer duruma tepki gösterdi. İzleyiciler arasında yer alan 20. Dönem Sivas Milletvekili Mahmut Işık, Nazlıaka’nın toplantıya giremeyeceğini belirterek, “YDK kararına göre gruba giremez” dedi.

“Genel Başkan izin verse de mi giremez?” sorusu üzerine Işık, “Giremez. O zaman Genel Başkan da suç işliyor demektir. 3 ay da bunu konuşturacaklar. Böyle bir şey olabilir mi? Ben genel başkanın bilgisi olduğunu düşünmüyorum.” değerlendirmesinde bulundu.Işık, Kılıçdaroğlu’nun grup salonuna gelişi sırasında da tepkisini sürdürdü. Ayağa kalkarak, Nazlıaka’nın salona giremeyeceğini dile getiren Işık, ardından da grubu terk etti. Işık, salon dışında da tepkisini sürdürdü.

NAZLIAKA: SADECE İZLEMEYE GELDİM

Öte yandan gazetecilerin soru yönettiği Nazlıaka ise “Demeç vermeyeceğim, bugün sadece izlemeye geldim” diye konuştu. Nazlıaka’nın Kılıçdaroğlu’nun bilgisi dahilinde grubu izlediği ifade edildi ancak bu iddia parti yetkilileri tarafından doğrulanmadı.

Bahçeli: Fırsat karşımızda, öncelik HDP’lileri dokunulmazlığı olmalı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.