DOLAR 32,3748 0.15%
EURO 34,9849 -0.29%
ALTIN 2.324,010,21
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cem Yılmaz’ın müzik tutkusu dijital ortamda

Cem Yılmaz’ın müzik tutkusu dijital ortamda

ABONE OL
Şubat 16, 2021 08:55
Cem Yılmaz’ın müzik tutkusu dijital ortamda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cem Yılmaz müzik tutkusunu dijital ortama taşıdı. Evinde profesyonel bir müzik stüdyosu olan Yılmaz, burada ürettiği parçaları internette bir müzik platformunda yayınlıyor.

Filmlerinde müzik her zaman önemli rol üstlenen Cem Yılmaz, “Av Mevsimi” filminde “Hayde”yi söyledi, büyük ses getirdi.

“Arif V 216” filminde de müzik başroldeydi. Yılmaz, o filmde “Kuzu Kuzu”dan “Araba”ya sevilen pop klasiklerine eğlenceli bir yorum getirdi.

Yılmaz, zaman zaman sanatçı dostlarının albümlerinde de şarkılar söyledi. Müziğe yatırım yaptığı, evine tam teçhisatlı bir müzik stüdyosu kurduğu, dostlarıyla bir araya gelip burada meşk ettiği de biliniyordu.

Yılmaz’ın müzisyenlerin üretimlerini paylaştığı “Soundcloud” platformunda kişisel bir hesabı da yer alıyor. “cmylmz” adıyla yer aldığı platformda Yılmaz, kendi yaptığı parçaları paylaşıyor. Sitede Cem Yılmaz’ın 30’dan fazla parçası bulunuyor.

Sanatçı, 20 binden fazla takipçisinin yer aldığı hesabına geçtiğimiz günlerde pandemi dönemini anlatan “Pandemix” adlı bir düzenlemesini de yükledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.