DOLAR 32,5298 0.22%
EURO 34,8615 0.37%
ALTIN 2.486,461,00
BITCOIN 1990867-3,65%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Burun Estetiği Maske Takmaya Engel mi?

Burun Estetiği Maske Takmaya Engel mi?

ABONE OL
Eylül 30, 2021 17:47
Burun Estetiği Maske Takmaya Engel mi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Maskesiz dışarı çıkmak, markete veya mağazaya girmek neredeyse imkansız. Hemen çevreden “maskenizi takar mısınız” uyarıları ard arda gelir. Durum böyle olunca burun estetiği yapanlar dışarı çıkma konusunda tereddüt yaşıyor. Ancak tereddüt etmeye gerek yok burun estetiği yapan kişiler de maskesini takarak dışarıda istediği gibi gezebilir. Ancak bu konuda dikkat edilmesi gereken bazı hususlar mevcut.

 Burun Estetiğinden Sonra Maske Takarken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

İstediğiniz gibi muhteşem bir burun yaptırdınız. Övgü üzerine övgü alıyorsunuz. Ancak maskeli dışarı çıkma konusunda endişeli misiniz? O halde yazımızı dikkatlice okuyunuz.

 Burun estetiği maske takmaya engel değildir. Dilerseniz hastaneden çıktığını an maske takabilirsiniz. Bu burun dokusuna zarar vermeyecektir. Ancak maske seçimini iy şekilde yapmanız gerekiyor. Burna baskı uygulayan demirsiz maskeler burna zarar verebilir. Bunun yerine cerrahi maskeler adı altında satılan ve burna baskı yapmaması için demir içeren maskeler mevcut, bu cerrahi maskeleri tercih edebilirsiniz. Maske tercihini doğru yaptığınız taktirde hiçbir sorun yaşamayacaksınız.

Maske konusunda en önemli şey burna baskı yapıp yapmamasıdır. Bu hususu göz önenünde tuttuğunuz taktirde hiçbir sorun ile karşılaşmayacaksınız.

Burun estetiğinde maske büyük öneme sahip olduğu gibi dezenfektan da öenmli. Elleriniz ile maskeye dokunmadan önce dezenfekte etmeyi unutmamalısınız. Çünkü burun estetiği sonrası, burnun mikrop kapmaması gerekir. Açık bir yara gibi düşünün, bu yara mikrop kaparsa kötü sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle maske kadar dezenfekte de oldukça önemli.

Burun estetiği sonrası, maske takıldığı zaman ağrı olur mu” en çok merak edilen sorular arasında. Merakı gidermeye çalışalım. Burun estetiği sonrası biraz ağrı olabilir. Ancak kullanacağınız ağrı kesici ilaçlar verileceği için ağrıyı düşük dozda hissedeceksiniz. Maske kullandığınız zaman, burna değen veya baskı uygulayan maskeler kullanırsanız hem burnun şeklini bozabilir hem de ağrı yapabilir. Bu nedenle doğru maskeler tercih ederek ağrının önüne geçebilir ve butun şeklinizi koruyabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.