DOLAR 32,5246 0.22%
EURO 34,7794 0.1%
ALTIN 2.493,511,28
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Buderus’tan yıllık kombi bakımında büyük yaz kampanyası

Buderus’tan yıllık kombi bakımında büyük yaz kampanyası

ABONE OL
Haziran 16, 2022 11:14
Buderus’tan yıllık kombi bakımında büyük yaz kampanyası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kombilere yılda en az bir kez bakim yapılmasını öneren Buderus, yaz boyunca kombi bakımını 200 TL bedelle yapacak.

Buderus, tüm kullanıcılarını yıllık kombi bakımı yaptırmaya teşvik etmek için cazip fiyatlar sunan büyük yaz kampanyası düzenledi. 1 Eylül’e kadar devam edecek kampanya kapsamında kombi bakım paketi için fiyatını 200 TL  olarak belirledi.

 

Yılda en az bir kez bakım şart!

 

Soğuk kış günlerinde evinin sıcacık kalmasını ve sevdiklerinin güven içinde ısınmasını isteyen herkese, kullandıkları kombinin yıllık bakımını düzenli olarak yaptırması öneriliyor. Kombinin daha uzun ömürlü olabilmesi ve verimlilik sağlanabilmesi için de en az yılda bir kez bakım yaptırmayı ihmal etmemek gerekiyor. Buderus uzmanları, yıllık bakım için en ideal tarih olarak, haziran ve temmuz aylarını işaret ediyor.

 

Kombi bakımında kritik noktalardan biri de bu işlemin yetkili servisler tarafından yapılması. Yetkili servislerin markanın uzmanlık bilgilerine sahip olması ve herhangi bir işlem gerektiğinde orijinal yedek parçayla bunu yapabilmesinin yanı sıra Buderus güvencesi de bu tercihte önemli rol oynuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.