DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Boğaziçi Tesisat Su Kaçağı Tespiti

Boğaziçi Tesisat Su Kaçağı Tespiti

ABONE OL
Aralık 27, 2021 13:58
Boğaziçi Tesisat Su Kaçağı Tespiti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tesisat sektörü içerisinde 10 yılı aşkın süredir olan Boğaziçi Tesisat şirketi sizlere kapsamlı bir hizmet kalitesi sunar. Her geçen yıl kapsamında da teknolojik gelişmeleri yakından takip eder. Su kaçak tespiti hizmeti kapsamında sizlere profesyonel bir yardım sunar. Su kaçağının meydana gelmesi durumunda çözüme kavuşma süresinde hem maddi hem de manevi anlamda sizleri zorlamaz. Su kaçağı belirtileri genellikle tavan kabarması, suların sızıntı yapması şeklinde şikayetlerle başlar. Bunlar kolay bir şekilde giderilmektedir. Bunlar sonucu oluşan kötü kokuların da önüne geçilmiş olur.

Nokta atışı yaparak su kaçağı tespiti işlemlerini gerçekleştirmektedir. Boğaziçi tesisat su kaçağını tespit ederken ilkel yöntemler kullanmaz. Aksine sizlere bu hizmeti verirken kameralı yöntemler kullanmayı tercih eder. Bu sayede müşteriyi de ekstra bir masraftan kurtarmış olur. Uzman ekip çalışmaları ile birlikte sizlere kaliteli hizmet verir.

Su Kaçağı Tamir Fiyatları

Boğaziçi Tesisat su kaçağı bulma fiyatları izin zorluğuna göre değişkenlik göstermektedir. Su tesisatının hat borularının demir olması, tesisat içerisinde birden fazla kaçağın olması gibi durumlar fiyatlarda değişkenlik yapar. Aynı zamanda mutfak, banyo gibi zor olan bölümlerde fiyat değişimleri söz konusudur.

Kaçağa zamanında yapılacak müdahale sizleri masraftan kurtaracaktır. Eğer su kaçağının olduğunu bildiğiniz halde hala işlemlerinizi devam ettirmiyorsanız bu daha zorlu bir sürece sebep olacaktır. Aynı zamanda sizlere daha fazla ödemeye sebep olacaktır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.