DOLAR 32,4134 0.17%
EURO 35,0097 -0.26%
ALTIN 2.328,830,40
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BitMEX En Fazla Kazanç Getiren Kripto “Earn” Ürününü Piyasaya Sürüyor

BitMEX En Fazla Kazanç Getiren Kripto “Earn” Ürününü Piyasaya Sürüyor

ABONE OL
Aralık 21, 2021 13:04
BitMEX En Fazla Kazanç Getiren Kripto “Earn” Ürününü Piyasaya Sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küresel kripto para işlem platformu BitMEX, BitMEX EARN’ü piyasaya sürdüğünü duyurdu. Faiz getiren BitMEX EARN, tüm Earn ürünleri arasında en yüksek APR sunan ürün olma özelliğini taşıyor.

Ürün, paralarını belli bir süreliğine yatıran kullanıcılarını %14 ile %100 arasında değişen APR’de faiz ödemesiyle ödüllendiriyor. BitMEX EARN, türünün %100 sigorta fonuyla desteklenen piyasadaki tek örneği olarak öne çıkıyor. BitMEX EARN’de tüm ödemeler sektördeki en büyük fonlardan biri olan BitMEX sigorta fonunun garantisi altında.

BitMEX CEO’su Alexander Höptner şunları kaydetti: “BitMEX EARN, herkesin kolayca çift basamaklı ve TrandFi ürünleriyle elde edeceğinizden çok daha yüksek getiriler elde etmesine olanak sağlıyor. Bizim EARN ürünlerimizin APR’si, benzer ürünlerinin APR’leri ulaşılması güç staking koşullarına bağlı olan diğer kripto para platformlarından çok daha yüksek. Ayrıca, abonelik sürecimizi de kolaylaştırdık ve ürünümüzü sadece profesyonellere değil, her kesime hitap eden bir ürün haline getirdik.”

BitMEX EARN, BitMEX’in “Beyond Derivatives” (türevlerin ötesinde) stratejisi olarak bilinen iddialı yenilikleri kapsamında piyasaya sürüldü. BitMEX, 2020’de hayata geçirdiği titiz kimlik doğrulama ve uyumluluk programının ardından portföyüne beş yeni küresel faaliyet alanı (Spot, Aracılık, Custody, Bilgi Ürünleri ve Akademi) ekleyecek. BitMEX Ocak 2021’de kimlik doğrulama programının tamamlandığını duyurmuş, aktif kullanıcı tabanının tamamının kimliğini doğrulayan en büyük kripto türevleri borsalarından biri haline gelmişti. BitMEX EARN, şirketin Kasım 2021’de marjin ve sürekli swap’larla ödemede USDT’nin kullanımını hayata geçirmesinin ardından ilk yeni ürünü olma özelliğini taşıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.