DOLAR 32,5452 0%
EURO 35,0020 0.46%
ALTIN 2.434,080,46
BITCOIN 2082821-4,06%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bitcoin Alışverişi Nereden Yapılır?

Bitcoin Alışverişi Nereden Yapılır?

ABONE OL
Ocak 6, 2021 06:10
Bitcoin Alışverişi Nereden Yapılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin ilk olarak tamamen merkeziyetsiz bir şekilde 2009 yılında dijital kripto para sektöründe yer aldı. Bu tarihten kısa süreler içerisinde değerine değer katarak global anlamda dikkatleri üzerinde topladı. Profesyonel Cointral sitesi yerli borsa üzerinden ise 11 yıldan buyana kesintisiz bir şekilde işlem görmeye devam ediyor. Bu kurumsal kimlikli borsa üzerinden 7/24 bitcoin al işlemleri yapılıyor. Borsaya ücretsiz olarak üye olduktan ve aynı gün içerisinde de hesabın güvenli olması açısından KYC onay işlemi gerçekleştirildikten sonra kripto para alım ve satımları kolayca yapılabiliyor.

Bitcoin Alışverişlerinde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Bitcoin bugün dahi en değerli dijital para birimidir. Dolaysıyla ülkemiz üzerinden de kayda değer oranlarda yatırımcılar alıyor. Bu sebeple bitcoin alışverişlerinde yatırımcı hesaplarının güvende kalması açısından birçok ayrıntılara dikkat edilmelidir. İnternet dünyasında pek çok kalitesiz borsalar bulunuyor. Bu gibi platformlar üzerinden dijital para alışverişlerinin güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi söz konusu değildir.

Bitcoin alışverişleri ise bugün dahi diğer alt coinlere oranla çok daha yüksek seviyelerde gerçekleştiriliyor. Dolaysıyla bu işlemlerin sadece deneyimli borsa olan Cointral üzerinden gerçekleştirilmesi tavsiye edilir.

Bitcoin İşlemleri En Hızlı Nasıl Yapılır?

Bitcoin işlemleri en hızlı bir şekilde sadece Cointral sitesi yerli borsası üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Yılların donanımlarına sahip olan firma geniş personel filosu ve kesintisiz destek hizmetleriyle dikkat çekiyor. Firma kuruluş tarihinden buyana ülkemiz genelinden tercih ediliyor. Dolaysıyla bitcoin satın al için beklentileriniz doğrultusunda hizmet sunan borsayı güvenle tercih edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.