DOLAR 32,3175 0.2%
EURO 35,1484 0.04%
ALTIN 2.293,420,71
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş’ta denize atlayarak intihar etti! ‘Üstünden yük gemisi geçti’
  • Manisada Haber
  • Gündem
  • Beşiktaş’ta denize atlayarak intihar etti! ‘Üstünden yük gemisi geçti’

Beşiktaş’ta denize atlayarak intihar etti! ‘Üstünden yük gemisi geçti’

ABONE OL
Şubat 2, 2021 15:46
Beşiktaş’ta denize atlayarak intihar etti! ‘Üstünden yük gemisi geçti’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BEŞİKTAŞ Bebek Sahili’nde intihar olayı yaşandı. 63 yaşında olduğu öğrenilen şahıs, kendisini denize bıraktı. Yaşlı adamın cansız bedeni Sarıyer’den çıkarıldı.

Olay, Beşiktaş Bebek Sahili’nde saat 15.00 sularında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mustafa A. isimli şahıs deniz kenarına gelerek önce bir süre yürüyüş yaptı. Daha sonra iddiaya göre sahil kenarına oturan adam, bir süre sonra kendini denize bıraktı.

Adam, boğazdaki akıntının etkisiyle bir süre sonra gözden kayboldu. Vatandaşlar, şahsın hareketsiz bedenini fark edince hemen polise haber verdi.

Bebek Sahili’ne gelen deniz polisi, sahil güvenlik ve kıyı emniyeti ekipleri hemen arama kurtarma çalışmalarına başladı. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından Mustafa A.’nın cansız bedeni Sarıyer Baltalimanı’ndan çıkarıldı.

Ekipler tarafından karaya çıkarılan adamın cesedi ambulansla Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Cesedin daha sonra incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na götürüleceği öğrenildi.

“Hiç mücadele etmedi… Üstünden de bayağı yük gemisi geçti”
Adamın atladıktan sonra hızlı bir şekilde sürüklendiğini söyleyen Uğur Karadeniz, “Önce bir gemi yanaştı. Adamı kargaşayla indirdiler. Daha sonra adam yürüyerek gelip taşa oturdu. Taştan da kendini denize bıraktı. İntihar etti yani. Ben adamı gördüm. Altında siyah bir kadife pantolon vardı. Üstünde mor bir kazak vardı. Beyaz saçlıydı. Yaşlı bir adamdı. Atladıktan sonra süratli bir şekilde sürüklendi. Hiç mücadele etmedi. Biz direk deniz polisine haber verdik. Üstünden de bayağı yük gemisi geçti. Ondan sonra battı” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.