DOLAR 32,3319 0.22%
EURO 35,1136 -0.12%
ALTIN 2.309,211,41
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BERNOTTİ 79 GİYİM TUTKUNLARI İLE BULUŞTU

BERNOTTİ 79 GİYİM TUTKUNLARI İLE BULUŞTU

ABONE OL
Haziran 9, 2021 14:28
BERNOTTİ 79 GİYİM TUTKUNLARI İLE BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizde kadın ve erkek giyim ürünlerinin kalitesi ve şıklığı ile bilinen BERNOTTİ 79, seçin ürünleri ile şıklığına özen gösterenlerin tercihi olarak ticari hayatına başladı. BERNOTTİ 79, dijital dünyanın gerektirdiği teknolojik donanımı da bünyesine hızlı bir şekilde entegre ederek hem Instagram hem de web sitesi üzerinden müşterileri ile temas kurmaya başladı. Hem ülkemizde hem de dünyada en beğenilen t-shirt, sweatshirt ve cüzdan gibi ürünleri kadın ve erkek seçenekleri ile müşterilerinin beğenisine sundu. Tercihini BERNOTTİ 79 ’den yana kullanan bireylerin son derece büyük bir beğenisini kazanan marka; her yaştan ve her zevkten bireyin rahatlıkla kullanabileceği geniş bir ürün yelpazesine sahip bir şekilde stok oluşturdu.

BERNOTTİ 79; ürün kataloğunu belirlerken dünya üzerinde en çok tercih edilen ve kullanım noktasında en kaliteli sonuçlar veren modelleri ve kumaşları tercih etti. Bu da firmayı kısa zamanda giyim firmaları arasında lider bir konuma yerleştirdi. Öte yandan ürünlerinin temin eden bireylerden son derece güzel geri dönüşler alan BERNOTTİ 79, özellikle gençler tarafından rahat giyimde trendleri belirleyen bir konuma ulaştı.  Müşteri memnuniyeti, inovasyon, sürekli iyileştirme ve teknolojik donanım gibi meziyetleri kendine misyon edinen BERNOTTİ 79, gelecekte rahatlık ve şıklık deyince ilk akla gelen markalar arasında yer almayı hedefleyerek çalışmalarına başladı.

Son derece aktif bir Instagram sayfası ve oldukça yalın bir web sitesi bulunan BERNOTTİ 79, son derece etik ve güvenilir bir şekilde internet platformu üzerinden hizmetlerini sürdürüyor.

BERNOTTİ 79 Sosyal Medya Hesapları:

İnstagram: https://www.instagram.com/bernotti79/

Facebook: https://www.facebook.com/Bernotti79

Twitter: https://twitter.com/bernotti_79

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC8-GwWk07vBxpPC6DdPKTXQ

Web Sitesi: https://www.bernotti79.com/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.