DOLAR 32,5084 0.27%
EURO 34,5782 0.19%
ALTIN 2.497,230,58
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başarılı Emlakçı Şimdi de Alman Müzik Piyasasını Sallamaya Geliyor

Başarılı Emlakçı Şimdi de Alman Müzik Piyasasını Sallamaya Geliyor

ABONE OL
Aralık 27, 2022 11:43
Başarılı Emlakçı Şimdi de Alman Müzik Piyasasını Sallamaya Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Metin Engizek Almanya düsseldorf’ta dünyaya gelmiş başarılı bir iş insanı. Almanya emlak piyasasında o yılı aşkın bir zamandır çok önemli yatırımlar ve girişimler yaparak her geçen gün bir adım daha büyüyor. Metin Engizek bu sektörde başarılı bir iş insanı olmasını öncelikli olarak almış olduğu eğitimlere bağlıyor. Bunun yanında sosyal yaşantısında sahip olduğu hobilerinden aldığı motivasyon onu hep canlı ve diri tutuyor.

Metin Engizek her ne kadar iş yaşamında yoğun bir tempoya sahip olsa da onun hobileri için ayıracak bir zamanı mutlaka oluyor. Özellikle müzik onun en büyük tutkularından birisi olarak tüm boş zamanlarında motive olduğu tek kaynak olarak görülüyor. İçerisindeki müzik tutkusu öyle büyüyor ki, artık profesyonel olarak bu sektörde de bir şeyler yapması gerektiği mesajını ona veriyor.

Ve bugün Metin Engizek emlak piyasasında göstermiş olduğu başarıyı müzik piyasasında da gösterecek dev adımlar atıyor. Profesyonel çalışmaların ve almış olduğu müzik eğitimlerinin sonucunda artık yeni bir albüm çıkarmanın zamanının geldiğini düşünüyor.

Metin Engizek müzik yaşamına çocukluk yaşlardan bu yana bir hobiden çok daha fazla zaman ayırıyor. Sosyal yaşantısında Almanya’nın en önemli mekanlarında DJ’lik performansıyla göz doldurmayı başaran yetenekli isim kendi albümü ile de çok güzel performanslar gösterebileceğini ortaya koyuyor. Onun yakın takipçileri bu albümü heyecanla bekliyor.

Instagram:

https://www.instagram.com/metinengizek/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.