DOLAR 32,5684 0.13%
EURO 34,6920 0.02%
ALTIN 2.415,11-0,71
BITCOIN %
İstanbul
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Selçuk: Yüz yüze eğitim esastır, hibrit model destekleyici

Bakan Selçuk: Yüz yüze eğitim esastır, hibrit model destekleyici

ABONE OL
Mart 30, 2021 13:01
Bakan Selçuk: Yüz yüze eğitim esastır, hibrit model destekleyici
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ihtiyaç halinde hibrit modelin yüz yüze eğitimi destekleyeceğini belirtti.

Bakan Selçuk: Yüz yüze eğitim esastır, hibrit model destekleyici

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime ilişkin sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan açıklama yaptı.

Selçuk, “Yüz yüze eğitimi desteklemek için hibrit model, dünyadaki gibi ülkemizde de ihtiyaç halinde okullarımızın tamamlayıcısı olacaktır” ifadelerini kullandı.

Selçuk, Twitter hesabından hibrit eğitim modeline ilişkin yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

“Öğretmenlerimizin her bir öğrencimizin gözlerine bakarak derse başladığı yüz yüze eğitim esastır, bugün olduğu gibi gelecekte de vazgeçilmezimizdir. Yüz yüze eğitimi desteklemek için hibrit model, dünyadaki gibi ülkemizde de ihtiyaç halinde okullarımızın tamamlayıcısı olacaktır.”

Öğretmenlerimizin her bir öğrencimizin gözlerine bakarak derse başladığı yüz yüze eğitim esastır, bugün olduğu gibi gelecekte de vazgeçilmezimizdir.

Yüz yüze eğitimi desteklemek için hibrit model, dünyadaki gibi ülkemizde de ihtiyaç hâlinde okullarımızın tamamlayıcısı olacaktır. pic.twitter.com/OIPqcn3fpa

— Ziya Selçuk (@ziyaselcuk) March 25, 2021

SINAV TAKVİMİ GÜNCELLENMİŞTİ

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Covid-19 salgını açısından “yüksek” ve “çok yüksek” risk gruplarındaki illerde ortaokulların 5, 6 ve 7. sınıflarında 26 Mart’tan sonra planlanan sınavların 3 Mayıs’tan itibaren uygulanabileceğini bildirmişti.

Bakanlık, önceki gün yaptığı açıklama ile de liselerde hazırlık, 9, 10, 11. sınıf öğrencilerinin 29 Mart’tan itibaren başlatılması planlanan yüz yüze sınavlarının da 3 Mayıs’tan itibaren yapılmaya başlanacağını bildirmişti.

Neden BirGün?

Bağımsız bir gazete olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir gazeteciliği hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün BirGün’e Abone Ol.

BirGün; seninle güçlü, seninle özgür!

BirGün’e Destek Ol

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.