DOLAR 32,3485 0.29%
EURO 35,1426 0%
ALTIN 2.308,361,37
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Asaf Tahir’den Jenerasyon Z’ye

Asaf Tahir’den Jenerasyon Z’ye

ABONE OL
Ocak 3, 2022 07:30
Asaf Tahir’den Jenerasyon Z’ye
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dijital Stratejist ve Yazar Asaf Tahir yaptığı bir açıklamada özellikle gelişen dünya düzeninden sonra Z Jenerasyonunun ne kadar önemli bir konuma geldiğini belirtti. Kendisi açıklamasında Z Jenerasyonunun artık politikadan tutunda reel yaşantıya kadar tüm noktalarda artık etkin olduklarını ve bir süre sonra da artık belirleyicilerin onlar olacağını belirtti.

Asaf Tahir açıklamalarına ise şu şekilde devam etti: Z Jenerasyonu artık söylenenlerde çok kendi araştırdıklarına ve bulduklarına inanmaktadırlar. Ayrıca geleneksel bir bakış açısından ziyade dijitalin kendisini aktif bir noktaya getirmesi ile beraber tamamen yalandan uzak bir bakış açılarına sahipler. Özellikle artık Z Jenerasyonu kendini geliştirmek ve bu ortamın oluşturulması için çabalamak istiyorlar. Aslında sokak röportajlarında birçoğuna rastlıyoruz. Emin olun zamanında TRT’de yayımlanan o neslin daha dijital ve bilgili halleri diyebiliriz. Bu noktada ben kendilerine şunları söylemek istiyorum, kendinizi geliştirmekten korkmayın ve her noktada doğruların peşinden gidin ayrıca dijitalin sizin en büyük destekçiniz olduğunu unutmayın. Ve tabii benim her zaman savunduğum ve uyguladığım şeyi size öneriyorum. Üreten ve her zaman düşünen bir durumda yaşayın…

https://twitter.com/asaf_tahir

https://www.instagram.com/asaftahir/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.