DOLAR 32,5565 0.21%
EURO 34,9630 -0.04%
ALTIN 2.458,530,93
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Arda Turan’a açılan davada ‘görevsizlik’ kararı

Arda Turan’a açılan davada ‘görevsizlik’ kararı

ABONE OL
Mart 30, 2021 12:19
Arda Turan’a açılan davada ‘görevsizlik’ kararı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dava dilekçesinde Arda Turan’ın 20 Nisan 2017 tarihinde Aşkın Yıldırım’ın işine son verdiği, bunun üzerine de Aşkın Yıldırım iş akdinin haksız yere sona erdiğini iddia ederek mahkemeye başvurduğu belirtilmişti.

Aşkın Yıldırımın avukatı dava dilekçesinde şu ifadeleri kullanmıştı:

* Aşkın Yıldırım, Arda Turanın şoförlük dışında her zaman yanında bulunmuştur. Arda Turan, o tarihlerde Aşkın Yıldırımı başka bir şirket üzerinden sigortalı göstermiştir. Maaşını da elden vermiştir.

* Evcil hayvanlarının bakımına da destek olmuştur. Arda Turan ve ailesinin alışverişlerinden, evin inşaat işlerini dahi yapmıştır. Müvekkil, davalının sadece şoförü değil, aynı zamanda korumalığını da yapmıştır. Hak etmiş olduğumuz bedelin tahsilini ve şimdilik bin 700 liranın tahsilini davalı Arda Turandan istiyoruz.

“DAVA HAKSIZ VE HUKUKA AYKIRIDIR”

Arda Turan’ın avukatı ise cevap dilekçesinde “Aşkın Yıldırım’ın iddialarını herhangi bir hak kaybına uğramamak için kabul etmiyoruz. Bin 700 liralık alacak talebinin herhangi bir dayanağı yoktur. Dava haksız ve hukuka aykırıdır” diyerek davanın reddini talep etmişti. DHA

İlginizi ÇekebilirArda Turan'ın kardeşinin otel inşaatı sebebiyle yıkılan binada bekleyiş sürüyorArda Turan’ın kardeşinin otel inşaatı sebebiyle yıkılan binada bekleyiş sürüyor

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.