DOLAR 32,3973 0.21%
EURO 35,1058 -0.02%
ALTIN 2.325,530,27
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antalya’da pes dedirten kapkaç: Para dolu cüzdanı bıraktı, iğneleri alıp kaçtı
  • Manisada Haber
  • Gündem
  • Antalya’da pes dedirten kapkaç: Para dolu cüzdanı bıraktı, iğneleri alıp kaçtı

Antalya’da pes dedirten kapkaç: Para dolu cüzdanı bıraktı, iğneleri alıp kaçtı

ABONE OL
Aralık 31, 2020 15:50
Antalya’da pes dedirten kapkaç: Para dolu cüzdanı bıraktı, iğneleri alıp kaçtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, Kepez ilçesi Gürsü Mahallesi Muhtarlığı önünde saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bacaklarından uzun süredir rahatsızlığı bulunan Besime Doğu (58) ilaç ve iğnelerini yazdırmak için sağlık ocağına gitti. Ardından eczaneden ilaçları ile iğnesini alan Doğu yolda yürürken, arkadan gelen kimliği belirsiz bir kişi Doğu’nun elindeki poşeti alarak kaçmaya başladı. İçerisinde cüzdan, ilaçları ve iğnesi bulunan poşeti inceleyen şüpheli, iğneleri aldıktan sonra para dolu cüzdanı yola atıp olay yerinden kaçtı. Bu sırada olayı gören bir motosikletli vatandaş, kaçan şüphelinin peşine takıldı ancak bulamadı.

Doğu’nun çığlıklarını duyanlar çevredekiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, verilen eşkal doğrultusunda 20’li yaşlarda olduğu belirtilen şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı.

“Bacaklarım ağrıyor”

İğne ve ilaçları bacakları çok ağrıdığı için aldığını belirten Besime Doğu, “Poşette ilaçlarım, iğne ve cüzdan vardı. Cüzdanı bırakmış, iğneleri almış. Bacaklarım ağrıyor. Sıvı eksikliği var” dedi. Doğu’nun sürekli bacaklarını tutması da görüntülere yansıdı. Polis kaçan şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı.

Suat Metin – Ahmet Serdar Eser

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.