DOLAR 32,3297 0.23%
EURO 35,0856 -0.14%
ALTIN 2.302,071,09
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Android TV Ultra HD ekran sunacak

Android TV Ultra HD ekran sunacak

ABONE OL
Kasım 2, 2020 12:58
Android TV Ultra HD ekran sunacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vestel 4K Android TV, geçen yıl yapılan Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtıldı ve büyük bir beğeni aldı. Android destekli sistemler içerisinde Vestel oldukça iyi bir ürün ortaya koymayı başardı. Bu akıllı TV modelinin en çok göze çarpan özelliklerinden ilki Google Asistan desteği oldu. Her ne kadar mobil cihazlar için bu destek sıradan hale gelse bile yine de Akıllı TV’lerde pek yaygın değil.

Cihazın sunacağı özelliklere devam edecek olursak “Chromecast desteği” yine dikkat çeken detaylar arasında. Bu özellik sayesinde, medya veya ekran görüntüsü sağlamak oldukça kolay bir hale gelecek. Vestel, böyle bir ekleme yaparak kullanıcıların beğenisini çekmeye çalıştı.

Bazı akıllı TV cihazları kritik lisanslara sahip olmadığı için kullanıcıları zor durumda bırakabiliyor. Google ve Netflix gibi platformların lisansları, daha ilk açtığınız andan itibaren aktif hale gelebilecek. Bu sayede sorunsuz bir TV kullanımı sağlanabilecek. Ayrıca Ultra HD 4K özelliği sunacağını da söyleyebiliriz.

Akıllı TV modelleri için RAM kapasiteleri de büyük önem taşımaya başladı. Bu cihazdaki RAM miktarı 4 GB olacak. Bu sayede birçok programı birlikte açabileceksiniz. Model ve boyutlar konusunda ise; 43 inçten 65 inçe kadar birbirinden farklı 6 ekran ile karşımıza çıkacak diyebiliriz.

Cihazın fiyatı 3600 TL ile 8000 TL arasında değişecek.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.