DOLAR 32,5178 0.19%
EURO 34,5805 0.04%
ALTIN 2.494,760,35
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Anadolubank güçlü finansal çözümleriyle fark yaratmaya devam ediyor

Anadolubank güçlü finansal çözümleriyle fark yaratmaya devam ediyor

ABONE OL
Ocak 11, 2022 09:23
Anadolubank güçlü finansal çözümleriyle fark yaratmaya devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anadolubank, çağdaş bankacılık çözümleri ve sürdürülebilir büyüme performansıyla değer yaratmaya devam ediyor. 

Müşteri odaklı stratejisi ile 24 yıldır Türkiye ekonomisine katkı sağlamak için çalışan Anadolubank, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde de yenilikçi hizmetleri ve sürdürülebilir büyüme performansıyla fark yaratmaya devam ediyor.

Sermaye artırımı ve dijital adımlarla daha da güçlendi

Yılın son ayında 600 milyon TL olan ödenmiş sermayesini (485 milyon TL’lik kısmının banka ortakları tarafından nakden karşılandığı) 500 milyon TL artışla 1 milyar  100 milyon TL’ye çıkaran Anadolubank, yeni yılı daha güçlü karşıladı.

Geçtiğimiz yılı teknolojiye yaptığı yatırımlarla geçiren Anadolubank, dijital yatırımlarını da artırarak bu kanaldan mevduat müşterisi kazanımına başladı. Web sitesini ve İnternet Şubesini kullanıcı dostu ve mobil deneyime uygun bir tasarımla yakın zamanda güncelleyen banka, bir yandan da verimliliği artımak adına robotik süreç otomasyon çalışmalarını gerçekleştirdi.

Anadolubank Kur Korumalı Vadeli Mevduat ürünleriyle kazandırıyor

Bankacılık sektöründeki dinamikleri proaktif bir yaklaşımla yakından izleyen Anadolubank, olası kur değişimlerine karşı kazancını korumayı hedefleyen müşterilerini yeni  “Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat”, “Dövizden Dönüşümlü Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat” ve “Altından Dönüşümlü Korumalı TL Vadeli Mevduat” ürünleri ile buluşturmaya başladı.

Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı ürününden hesabında TL bakiyesi bulunan bireysel müşteriler 3,6,9 ve 12 ay vade seçenekleriyle, Dövizden Dönüşümlü Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat ürününden 20.12.2021 tarihi itibarıyla hesabında döviz bakiyesi bulunan müşteriler 3,6 ve 12 ay vade seçenekleriyle, Altından Dönüşümlü Korumalı TL Vadeli Mevduat ürününden ise 28.12.2021 tarihinde altın hesabı olan ve bu tarihten sonra külçe veya hurda olarak altın getiren müşteriler 3,6 ve 12 ay vade seçenekleriyle yararlanabiliyor. Ürün, hesabında TL bakiye olan ya da döviz bakiyesini TL’ye dönerek üründen yararlanmak isteyen müşterilere stopaj muafiyeti de sunuyor. Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat, Dövizden Dönüşümlü Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat ve Altından Dönüşümlü Korumalı TL Vadeli Mevduat hesaplarına tüm Anadolubank Şubelerinden başvurulabiliyor.

Verimlilik ve risk yönetimine önem vererek  hizmet ağı genişletildi

Müşteri odaklı stratejisi doğrultusunda çalışmalarını yürüten Anadolubank, müşteri deneyimi konusuna odaklanarak Müşteri Deneyimi Bölümünü kurdu. Özel Bankacılık ve Altın Bankacılığı Bölümlerini de hizmet ağına ekleyen banka, aynı zamanda sürdürülebilirlik konusunu da gündemine alarak Sürdürülebilir Bankacılık Birimini hayata geçirdi. Banka, verimlilik ve risk yönetimine her zamankinden daha çok önem vererek Kredi Tahsis, Krediler İzleme ve Operasyon Departmanlarının fonksiyonlarını genişletirken, Dış Ticaret, Hazine Pazarlama, Nakit Yönetimi, Üye İşyeri Bölümleri ile ürün yelpazesini çeşitlendirdi.

“Yeni nesil teknolojiler ve dijitalleşme adımlarımızla müşterilerimizin beklentilerini en hızlı şekilde karşılıyoruz.”  

Son yıllarda oldukça önem kazanan ve pandeminin de etkisiyle tüm kurumların önceliği haline gelen teknoloji ve dijital dönüşüm konusunda gerekli aksiyonları aldıklarını belirten  Anadolubank Genel Müdürü Namık Ülke, “Teknolojik gelişmeler ve dijitalleşme konusunda her türlü gelişmeyi yakından takip ederek müşterilerimize değer katacak ürün ve hizmetleri geliştirmeyi sürdürüyoruz. Bu doğrultudaki yatırımlarımızda önümüzdeki dönemde de artış sağlayarak büyümeye devam edeceğiz. Yeni nesil teknolojilere verdiğimiz önem  ve dijitalleşme yolunda attığımız adımlarla, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini en hızlı şekilde karşılamaya devam edeceğiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.