DOLAR 32,5880 0.34%
EURO 34,8599 0.34%
ALTIN 2.498,740,59
BITCOIN %
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Amazon Sitesinde Bulunan Ürünler Kısa Sürede Kapınızda

Amazon Sitesinde Bulunan Ürünler Kısa Sürede Kapınızda

ABONE OL
Ocak 1, 2021 07:14
Amazon Sitesinde Bulunan Ürünler Kısa Sürede Kapınızda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amazon Amerika alışveriş sitesi bilindiği üzere Türkiye’de oldukça popüler şekilde kullanılıyor. Hatta sadece Türkiye vatandaşları tarafından değil, tüm dünyada Amazon alışveriş sitesi popülerliğini koruyor ve sürdürüyor. Fakat Amazon kullanıcılarını memnun etmeyen bir durum söz konusu. Türkiye’den sipariş vermek isteyen Amazon kullanıcıları aradıkları ürünleri kolaylıkla bulamıyor. Bulmuş dahi olsa

Amerika’dan Türkiye’ye ürün gönderimi olmuyor. Amerikan Paketim sitesi tam bu noktada önemli bir rol oynuyor. Amazon sitesi içerisinde yer alan ve Türkiye’ye gönderimi olmayan her ürün Amerikan Paketim sayesinde kapınıza kadar geliyor. Üstelik güvenilir ve hızlı teslimat ile arzu edilen ürünlerin kişiye ulaşması maksimum 10 gün sürüyor. Aylarca ürün bekleme derdi son buluyor.

Amazon Sitesinde Bulunan Ürünler

Amazon Usa alışveriş sitesinde spor ürünleri, iç giyim modelleri, dış giyim modelleri, ev tekstil ürünleri, dekoratif ürünler, mutfak araç gereçleri akıllara gelecek olan her ürün mevcut. Amazon sitesi müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda hareket eden popüler bir alışveriş sitesidir. Türkiye’ye hizmet vermesinin ardından Türk kullanıcıların gözdesi haline geldi. Özellikle genç kesimin yurtdışından ürün getirtme hayalini kurduğu sıralarda Amazon sitesi ilaç gibi gündeme oturdu.

Türkiye’ye gönderimi olmayan ürünleri alabilmek için ise Amazon sitesi üzerinden arzu edilen ürünlerin linkini kopyalayarak, Amerikan Paketim sitesinde yer alan sepetim kısmına kopyalamak yeterli oluyor. Ödeme işlemi ise kredi kartı ya da havale olarak yapılabiliyor. Amazon sitesinde beğendiğiniz fakat alamadığınız ürünleri almak için Amerikan Paketim sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.