DOLAR 32,3690 0.15%
EURO 34,9789 -0.3%
ALTIN 2.324,240,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Amare Pırlantanın Eşsiz Kalitesi

Amare Pırlantanın Eşsiz Kalitesi

ABONE OL
Mayıs 11, 2021 08:14
Amare Pırlantanın Eşsiz Kalitesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amare pırlanta 2010 senesinde bu sektöre perakende alanında giriş sağlamış ve başarılı olmuştur. Kullanıcılarına en iyi şekilde kaliteli ve değerli taşlar ile hizmet sağlamaktadır. Özellikle de pırlanta ve değerli taş alanında uzman ekibi, ustaları sayesinde mükemmel işlere imzasını atmaya devam ediyor. Amare pırlanta kullanıcılarının ceplerini de düşünerek hareket eder. Özellikle Belçika ve Hindistan üzerinden gelen taşlarda araya aracı sokmaz ve kendi firması ile satın alır. Bu sayede sizlere daha uygun fiyatlı ürünler ortaya koyabilir.

Pırlanta sektöründe özellikle de değerli taşlar konusunda mükemmel işleri ortaya koymuş olan Amare kullanıcılarının gönlünde taht kurmuştur. Pırlanta küpe olmak üzere birçok kategoride müşterilerine hizmet verir. Özellikle küpeler minik oluşları kulaklarda pırıltılı duruşları ile kadınlar tarafından çok fazla tercih edilir. Zarif ve şık duruşları ile karşınızdaki kişinin ilgi odağı olmak artık çok kolay. Beyler sevdiklerini memnun etmek adına bu küçük pırıltılı küpelerden alarak sevdiklerinin yüzünde gülümsemelere yardımcı olabilirler.

Aşkın Simgesi Pırlanta Yüzükler

Aşkın kalıcı simgesi olan tektaş pırlanta yüzükler hanımların çok beğendiği ve kullandığı bir aksesuardır. Beylerin nişan ve özel günlerde aşkın sembolü olan bu yüzükler ile sevdiklerine küçük sürprizler yapabilirler. Her cebe uygun fiyatlı olan pırlanta yüzükler aynı zamanda safir, yakut, zümrüt olmak üzere de farklı değerli taşların kullanımı da vardır. Genellikle bin TL’den başlayan fiyatlar 30 bin TL’ye kadar fiyat artışı gösterebilmektedir.

Zarif ve güzel parmaklarınızın arasında şık duran bu yüzüklerin kesim kalitesi oldukça önemli bir yere sahiptir. Kesimi ne kadar ustaca gerçekleşirse taşınız daha parlak olacaktır. Ayrıca Amare üzerinden aldığınız pırlantalarınız özel sertifikalı ve garantili ürünlerdir. Kullanıcılarına güvenli hizmet sağlayarak web sitesi üzerinden de alışveriş yapma imkanını sunmaktadır.

Farklı Kesim Baget Yüzükler

Son zamanların trendi haline gelmiş olan baget yüzük hanımların oldukça dikkatini çekmeyi başarmıştır. Birbirinden farklı kesimlere sahip olan baget pırlanta yüzükler inanılmaz pırıltılı olarak sizlerin karşına çıkmaktadır. Yüksek bir zarafet duygusuyla ruhunuzu doyurmak için baget yüzük tercihi sizler için en doğru karar olacaktır. Kesimi ve etrafında küçük taşlarla ekstra işlemesi olan bu yüzükler ruhunuzu en güzel şekilde doyurmayı başaracaktır.

Sadece evlilik tekliflerinde kullanılıyor olarak düşünmenize gerek yoktur. Özel günlerinde baş tacı olmayı başarmış olan baget yüzükler son zamanlarda kadınlar tarafından oldukça tercih edilmektedir. Bir baget yüzüğün kalitesini kesiminden anlarsınız. Ne kadar ustaca kesime sahipse o kadar parlak ve doğal olarak da fiyatı da o kadar kabarık olur. Ancak endişe etmenize gerek yoktur Amare pırlanta sizlere bin TL’den başlayan ve 11 bin TL’ye kadar uzanan fiyat listesi sunmaktadır. Her cebe uygun fiyat listesi sayesinde sizler de sevdiklerinizi istediğiniz zaman mutlu edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.