DOLAR 32,5651 0.06%
EURO 34,9003 0.13%
ALTIN 2.440,120,72
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ali Çil Başarılara İmza Atıyor

Ali Çil Başarılara İmza Atıyor

ABONE OL
Aralık 18, 2021 11:20
Ali Çil Başarılara İmza Atıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1987 yılında doğan Ali Çil, İstanbul depreminin ardından Trabzon’a taşınıyor. Halen Trabzon’da ikamet etmesinin yanında Trabzon’a da başarılı hizmetler sunuyor. Trabzonsporluların da sevdiği isimlerden biri olarak tanınıyor. Çok küçük yaşlarda kendini belli eden zekasını, başarılı hizmetlerde kullanmaya devam ediyor. Öncelikli olarak 11 yaşındayken kendi internet sitesinin kurucusu oluyor. Bilişim sektörüyle tanışması bu adımla beraber başlıyor. Sonrasında da ortağıyla beraber İVEA’yı kuruyor. Birçok internet sitesinin kurulumuna destek oluyor. Sunucu kiralama hizmetleri veriyor.

Bu arada da Netdirekt Türkiye Bayiliği’ni de üstleniyor. Haber sitelerinin altyapı çalışmalarını yürüyor. Tüm bu hizmetlerinin içerisinde de farklı bir sektöre adım atmasına neden olacak olan HaberTS kurulumunu yapıyor. Kendi internet sitesini kuruyor. Böylece gazetecilik kariyerine girerken bilişim sektörünü de geride bırakıyor. Sarı basın kartı sahibi olan Ali Çil, şu anda Trabzon’un en çok ziyaret edilen haber sitesinin de sahibi olarak tanınıyor. Milyonlarca insanın giriş yaptığı site de günden güne gelişmeye devam ediyor.

Ali Çil Gazeteciliğin Gözde İsimlerinden

Trabzonspor hayranlığı ile işini birbirinden ayıran Ali Çil, tarafsız bir hizmet sunuyor. Birçok röportaj, muhabirlik hizmetleriyle öne çıkıyor. Trabzonsporlular ve spor camiası tarafından da bir hayli seviliyor. Çünkü hizmetlerini en iyi şekilde, samimiyetten de ayrılmadan veriyor. Şu anda sosyal medya uygulamaları içerisinde de binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Dilerseniz sizler de bu başarı hikayesinin devamına şahitlik edebilirsiniz. İnstagram ve Twitter adreslerinden kendisini takip etmeniz mümkün.

Ali Çil’in Sosyal Medya Hesapları;
Twitter: https://twitter.com/61alicil
Instagram: https://www.instagram.com/61alicil/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.