DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20758650,93%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hâkim ve Savcı Adaylarının Cübbe Seçimi

Hâkim ve Savcı Adaylarının Cübbe Seçimi

ABONE OL
Ocak 26, 2021 12:49
Hâkim ve Savcı Adaylarının Cübbe Seçimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adaletin en büyük simgesi olan hakimlik cübbelerinin seçimi oldukça önemlidir.

Üniversiteyi bitiren birçok adayın hakimlik sınavlarını kazanmaları durumunda, cübbe seçimi yapması da bağlı çalıştığı mahkemeye göre değişim gösterir. Birçok renk bulunan cübbelerde en önemli detay ise, her rengin farklı anlama gelmesidir. İstenilen cübbenin kişiye özel ebat ve bedenlerde bulunmaması durumunda Yordam mezuniyet mağazası tarafından özel dikim seçeneği mevcuttur.

Ürün kalite standartlarına göre üretilerek standart kalıplar dışında istenilen kalıplara göre dikimi de yapılır. Hakim cübbesi giymek için adaylar yıllarca okuyarak emek verip en iyi kalitede ürün satın almak ister. Bunun içinde firmanın en özel tasarımları ile alıcıların en büyük tercihi olmaya devam eder.

Savcı Cübbesi

Savcı adayları için önemli bir mesleğin başlangıcında olarak savcı cübbesi oldukça önemli bir değere sahip adaletin temsili bir kıyafettir. Adliyelerde her mahkeme için farklı alanların savcıları bulunur. Farklı alanlarıyla faaliyet gösteren savcıların cübbeleri de bulundukları mahkemelere göre değişim gösterir. Ağır ceza hâkim ve savcıları kırmızı cübbe giymesi gerekirken, idari yargı alanında cübbe rengi gridir.

Yeşil cübbeler ise hukuk mahkemesinde savcılık yapanların giydiği bir cübbedir.  Adaletin rengi ise cübbe de siyahtır. Her hâkim ve savcı adayının tercihi olan Yordam mağazası, birçok çeşit ürünüyle istenilen renk, ebat ve beden seçenekleri ile alıcıların isteğine uygun ürün bulundurur. Merak edilen ürünler için Yordam Mezuniyet sayfasından hizmet alabilirsiniz

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.